Groepslessen

Groepslessen:

Onze groepslessen (WOD en BASIC) zijn specifiek gericht op onze grote en gevarieerde community. Een community met voltijdse ouders, dokters, politie agenten, zakenmensen, grootouders,… Of je nu een getraind atleet bent of net begonnen bent, iedereen zal voordeel halen uit onze coaching tijdens de groepslessen.

In 1 uur groep coaching , zullen de atleten gestuurd worden door een gekwalificeerde coach, die iedereen door verschillende fases zal leiden van fitness en herstel:

-mobiliteit oefeningen om gewrichten en spieren optimaal te laten functioneren
-een variërende opwarming in functie van wat zal volgen
-krachtstuk met functionele bewegingen om alle spieren in het lichaam aan te spreken
-Workout of the Day (WOD): dit zal steeds een combinatie zijn van gymnastische bewegingen, lopen , roeien, springen, squatten, olympisch gewichtheffen,…
-cooldown technieken om uw lichaam voor te bereiden op de volgende workout.

Hier zijn enkele voordelen:

-De steun van de community

Groep coaching is de ideale oplossing voor de persoon dat opzoek is naar een gemeenschap  dat zelf ook fitter en gezonder door het leven wil gaan.

-Goedkoper dan Personal Training

Groep coaching biedt u de kans om onder toezicht van een professionele coach te trainen voor een fractie van wat personal training kost. Deze coach zal er ook voor zorgen dat u uw doelen bereikt op de correcte manier.

-Doel bewuste programmatie

Onze programmatie van de workouts is bedoelt om elk lid in de best mogelijke vorm te krijgen.
En dit programma is zeer flexibel en kan specifiek gericht worden naar uw doelstellingen.

Zo hebben we BASIC lessen voor mensen die nog niet lang vertrouwd zijn met Crossfit. Deze workouts zullen even intensief zijn, maar zullen mindere complexe bewegingen bevatten dan de WOD.